HABERLER

17.11.2012

VOLEYBOL

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi:3 Bursa Bş. Bld.:1

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Bayanlar 1. Ligi 5. hafta maçında Bursa Bş. Bld.’yi 3-1 yendi.

BJK Akatlar Arena’da oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Seda Eryüz, Sinem Karamuk, Ana Lazarevic, Natalia Hanikoğlu, Aslı Köprülü ve Gabriela Koeva altısıyla başladı.
 
Karşılaşmaya hızlı başlayan ekibimiz, arka arkaya sayılar buldu. Daha sonra konuk ekip toparlansa da siyah-beyazlılarımız, ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Moladan sonra rakibine karşılık vermekte zorlanan takımımız, ikinci teknik molaya 16-15 geride gitti. Geri kalan bölümde iyi savunma yapan ekibimiz, seti 25-22 kazandı.
 
İkinci sette başarılı bir performans ortaya koyan siyah-beyazlılarımız, ilk teknik molaya 8-4 galip gitti. Güzel oyununu devam ettiren takımımız, ikinci teknik molaya 16-8 üstünlükle girdi. Rakibin farkı eritmesine izin vermeyen ekibimiz, seti 25-18 kazandı ve maçta durumu 2-0’a getirdi.
 
Takımımız, 3. sete hızlı başladı ve ilk teknik molaya 8-5 galip girdi. Moladan sonra toparlanıp öne geçen rakibine karşı iyi savunma yapamayan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 15-16 mağlup girdi. Takımımız, kalan bölümü büyük bir çekişmeye sahne olan seti 27-29 kaybetti ve karşılaşmada durum 2-1’e geldi.
 
Karşılıklı sayılarla geçen 4. setin ilk bölümünü konuk ekip 8-7 önde tamamladı. Moladan sonra toparlanan Ekibimiz, iyi savunma yaptı ve bulduğu sayılarla ikinci teknik molaya 16-12 galip girdi. Başarılı performansını setin son bölümüne de taşıyan Takımımız, seti 25-20 maçı 3-1 kazandı.
 
Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Bursa Büyükşehir Belediyesi galibiyeti ardından puanını 5. hafta sonunda 6’ya yükseltti.