HABERLER

15.11.2012

VOLEYBOL

'Hedefi Olan Bir Takımımız'

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın genç oyuncusu Ece Hocaoğlu, büyük bir camiaya katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın yeni transferi Ece Hocaoğlu, hafta sonu oynanacak olan Bursa Büyükşehir Belediye karşılaşması öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Böyle büyük bir camiaya katıldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen başarılı oyuncumuz şunları söyledi:
 
“Daha İyi Yerlere Yükseleceğiz”
 
"Beşiktaş’ta sporculara sunulan şartlar çok iyi ve beni burada çok iyi karşıladılar. Takım içerisindeki oyuncuların hepsi mevkilerinin önemli isimleri ve hedefi olan bir takımız. Teknik ekibimizle birlikte her geçen gün daha da iyi yerlere yükseleceğimize inanıyorum."
 
“İlk Defa Taraftarımızın Önüne Çıkacağım”
 
"Şimdi önümüzde çok önemli bir Bursa Büyükşehir Belediye maçı var. Kendi evimizde oynayacağımız bu karşılaşmayı mutlaka kazanmak istiyoruz. Benim için de önemli bir maç, çünkü ilk defa Beşiktaş taraftarının karşısına çıkacağım. Tüm taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz."