HABERLER

04.11.2012

VOLEYBOL

Beşiktaş:1 Vakıfbank:3

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Bayanlar 1. Ligi 3. haftasında Vakıfbank’a 3-1 mağlup oldu.

Beşiktaş Akatlar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ekibimiz, Ana, Tülin, Aslı, Natali, Seda, Tuğba ve Funda (L) altısıyla çıktı.
 
Karşılaşmaya tutuk başlayan takımımız, ilk teknik molaya 8-4 2. teknik molasına 16-9 geride girdiği seti 25-14 kaybetti.
 
2. sete etkili başlayan siyah-beyazlılarımız, ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Güzel oyununu devam ettiren ve bloklarla rakibine sıkıntı yaratan takımımız, 2. teknik molaya da 16-14 üstünlükle girdi. Mücadelenin üst düzey olduğu son bölümde iyi organize olan ekibimiz, bu seti 25-23 kazandı.
 
3. setin başında organize olamayan ve manşetlerde sıkıntı yaşayan ekibimiz, ilk teknik molaya 8-3 geride girdi. Siyah-beyazlılarımız, set boyunca istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve bu bölümü 25-12 kaybetti.
 
Son sete istediği gibi başlayamayan ekibimiz, ilk teknik molaya 8-3 geride girdi. Rakibini yakalama şanslarını iyi değerlendiremeyen takımımız, 2. teknik molaya 16-10 geride girdi. Takımımız, bu seti de 25-16 kaybederek karşılaşmadan 3-1  mağlup ayrıldı.
 
Karşılaşmayı Başkanımız Fikret Orman, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Amatör Şubeler Komitesi Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Bahçeşehir Üniversitesi İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ve Bahçeşehir Üniversitesi Spor Direktörü İsmail Türker Kurşun da takip etti.