HABERLER

01.11.2012

BASKETBOL

'Kazanmak İçin Bütün Gücümüzü Sahaya Yansıtacağız'

Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Erman Kunter, CSKA Moskova maçında tüm güçlerini sahaya yansıtacaklarını söyledi.

THY Euroleague D Grubu 4. maçında yarın CSKA Moskova ile karşılaşacak olan Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Erman Kunter, bu önemli maç öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu.
Çok İyi Savunma Yapmamız Lazım
“Avrupa’nın en kuvvetli takımlarından biriyle oynayacağız ama takım olarak bu karşılaşmada şansımız olduğunu düşünüyoruz. Bu maçı kazanabiliriz. CSKA Moskova’ya karşı çok iyi savunma yapmak lazım, aynı zamanda onların da savunması çok güçlü bu yüzden akıllı hücum etmemiz lazım. Özellikle ribaundları kontrol edebilir ve top kayıplarını en alt seviyeye düşürebilirsek, şansımız olduğunu düşünüyorum. “
Taraftarın 40 Dakika Konsantre Olması Lazım
“Bu maçın 40 dakika olduğunu kimsenin unutmaması lazım. Öne de geçebiliriz geriye de düşebiliriz. Nasıl bütün oyuncular 40 dakika konsantre oluyorsa, taraftarın da 40 dakika konsantre olması gerekiyor. Çünkü bu karşılaşma 40 dakika boyunca gidip gelebilecek bir maç, ama her şeyden önce inanmak lazım. Bu maçı kazanmak için bütün gücümüzü sahaya yansıtacağız.”
Zoran Erceg’in Sakatlığına Üzüldüm
“Zoran Erceg, tabii ki iyi bir oyuncu ama CSKA Moskova’nın temel oyuncularından biri değil, CSKA Moskova’nın daha etkili silahları var. Geçen sene Beşiktaş’ın kazandığı kupalarda çok büyük katkı sağlamış bir oyuncu, sakatlığına çok üzüldüm. İnşallah en kısa sürede tekrar basketbola döner.”