HABERLER

25.10.2012

VOLEYBOL

Bu Maç Bizim İçin Çok Önemli

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın Antrenörü Adnan Kıstak, internet sitemize konuştu.

Ligde ilk hafta deplasmanda Ereğli Belediyesi’ni 3-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, 2. hafta maçında Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt takımıyla karşılaşacak. Bu önemli mücadele öncesi antrenörümüz Adnan Kıstak internet sitemize yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:
Kupa Maçları Bizim İçin Ölçü Olmadı
“Kupada 2. Lig takımlarıyla hazırlık devresinde müsabakalar oynadık. Bizim için bir ölçü olmadı bu karşılaşmalar. Ama daha sonra yaptığımız hazırlık maçları lige hazır olduğumuzu gösterdi.”
İlk Maçımızı Kazanarak İyi Bir Takım Olduğumuzu Gördük
“Ereğli Belediyesi maçında bazı eksikliklerimiz olmasına rağmen oyuncularım gayet iyi mücadele etti.  Hazırlık devresinde çok fazla maç yapmadığımız için ilk maçımızda nasıl bir oyun ortaya koyacağımızı merak ediyorduk. Ama iyi bir hazırlık devresi geçirdiğimizi ve iyi bir takım olduğumuzu deplasmanda 3 puan alarak gördük.”
Bu Maç Bizim İçin Çok Önemli
“Şimdi bütün hazırlıklarımızı Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt maçına yönelttik. Bu maç bizim için çok önemli çünkü iki takımın da hedefleri var. Geçen seneki kadrosuna ilaveler yapan bir ekip Yeşilyurt. Fakat biz de iyi bir takımız. Yeşilyurt ligdeki önemli rakiplerimizden biri, bu maçı kazanmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı Cuma akşamı saat 19.00’da ikinci bayramı yaşatmak için Beşiktaş Akatlar Spor Salonu’na bekliyoruz."