HABERLER

21.10.2012

BASKETBOL

Pınar Karşıyaka:86 Beşiktaş:79

Erkek Basketbol Takımımız, Pınar Karşıyaka'ya 86-79 mağlup oldu.

Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ekibimiz; Vidmar, Markota, Christopher, Tutku ve Serhat  beşiyle başladı.
 
Karşılaşmaya takımımız, Christopher’ın faul çizgisinden bulduğu basketle başladı. Başa baş bir mücadelenin olduğu ilk 5 dakikayı siyah-beyazlılarımız, 10-8 geride tamamladı. Bu dakikadan sonra hücumda istediği sayıları bulamayan ve rakibinin dış atışlarına engel olamayan ekibimiz, ilk çeyreği 24-11 geride tamamladı.
 
2. çeyreğe, Cevher’in boyalı alanı zorlayarak bulduğu basketle başlayan takımımız, savunma hücumlarında sorun yaşadı ve farkı eritme çabaları sonuçsuz kaldı. Siyah-beyazlılarımız, ilk yarının son 5 dakikasına 33-18 geride girdi. Hücumda atış fırsatlarını değerlendirmeyen veekibimiz, savunmada da direnç gösteremedi ve ilk yarıyı 44-27 geride tamamladı. 
 
Karşılaşmanın 2. Yarısına ekibimiz; Vidmar, Markota, Christopher, Tutku ve Serhat beşiyle çıktı.


3. çeyreğe ekibimiz, Vidmar’ın pota altını zorlayarak bulduğu basketle başladı. 2. yarıya etkili başlayan takımımız, ilk 3 dakika sonunda farkı 11 sayıya indirmeyi başladı (48-37). Serhat, Tutku ve Vidmar ile etkili olmaya devam eden siyah-beyazlılarımız, ilk 5 dakika sonunda farkı 9 sayıya indirdi (51-42). Son dakikaların başa baş geçtiği bu çeyreği siyah-beyazlılarımız, 65-55 geride tamamladı.


Son bölüme takımımız, Cevher’in basketiyle başladı. Farkı azaltma fırsatlarını iyi değerlendiremeyen ekibimiz, başa baş geçen ilk beş dakika sonunda farkı 9 sayıda tuttu (74-65). Dasic ile skor üretmeye devam eden siyah-beyazlılarımız, bitime 3 dakika kala farkı 7 sayıya indirdi (77-70).  Son topları iyi değerlendiremeyen ekibimiz, karşılaşmadan 86-79 mağlup ayrıldı.