HABERLER

11.10.2012

FUTBOL

Samet Aybaba’dan Açıklama

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, basında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Futbolcularmızın ekstra kuvvet ve kondisyon antrenmanlarının bilimsel testler yapılarak hazırlandığını ve periyodik olarak uygulandığını kaydeden Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, “Oyuncuların fiziki eksikliklerine göre antrenman ve beslenme programı hazırlanmış olup, her oyuncuya günlük olarak bireysel antrenmanlar; antrenman öncesi ya da sonrası olarak uygulanmaktadır” dedi.


“Bazı oyuncularımız ulaşım şartlarından dolayı evlerine yakın olan kondisyon merkezlerine belirli antrenman programları çerçevesinde yönlendirilmişlerdir” diyen Aybaba, “Filip Holosko ve Tomas Sivok Acarkent’te bulunan fitness salonu, Manuel Fernandes Mac Fitness Salonu’nda, Veli Kavlak ise Semy Club Fıtness Salonu’nda antrenörlerimizin verdiği programlar kontrolünde çalışmalarını sürdürmektedir” diye konuştu.


“Basında yer alan bazı haberlerde adı geçen bazı antrenörlerin oyuncularımızla hiçbir ilgisi yoktur” diyen Aybaba, “Bu haberlerin maksatlı olarak Beşiktaş’ı yıpratmaya yönelik olduğunu, adı geçen kişilerin de Beşiktaş üzerinden prim ve reklam yapmayı amaçladıkları yönünde kanaatler oluşmaktadır. Son dönemlerde bu konularla ilgili çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.