HABERLER

04.10.2012

BASKETBOL

Spor Toto Türkiye Kupası B Grubu Basın Toplantısı Yapıldı

5-7 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’de oynanacak olan, Spor Toto Türkiye Kupası B Grubu’nun basın toplantısı düzenlendi.

Spor Toto Türkiye Kupası B Grubu’nda yer alan Erkek Basketbol Takımımız’ın yanı sıra Hacettepe Üniversitesi, Antalya Bş. Bld. ve Aliağa Petkim takımları karşılaşmalar öncesi basın toplantısı düzenledi.
Takımların, antrenör, oyuncu ve yetkililerin yanı sıra federasyon yetkilileri ile basın mensuplarının hazır bulunduğu toplantıya, takımımız adına Başantrenörümüz Erman Kunter ve oyuncumuz Barış Hersek katıldı.
Başantrenörümüz Erman Kunter toplantıda şöyle konuştu; “Kocaeli’de yeni bir salonun yapılmış olduğundan haberim yoktu. Bu şekilde yeni tesislerin ülkemize kazandırılması çok önemli. Bu sayede sportif başarılar da istenilen seviyeye gelecektir. Burada birbirinden zorlu maçlar oynayacağız. Herhangi bir takımın favori olduğunu söylemek zor. Umarım üst tura geçmeyi başaracağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum.”
Oyuncumuz Barış Hersek ise, “Tüm takımlara başarılar diliyorum. Spor Toto Türkiye Kupası maçları için Kocaeli’de buluşmak güzel oldu. Önümüzdeki lig ve Avrupa maçları öncesinde, buradan da istediğimizi elde ederek gruptan birinci çıkmak istiyoruz.”