HABERLER

01.10.2012

FUTBOL

Sivasspor Maçı İçin Bilet Dağıtımı

Pazartesi günü oynayacağımız Sivasspor maçını izlemek isteyen kadın ve çocuk taraftarlarımız için bilgilendirme...


Futbol Takımımız ile Sivasspor arasında 1 Ekim Pazartesi günü BJK İnönü Stadı’nda oynanacak karşılaşma, PFDK'nın verdiği seyircisiz oynama cezası nedeniyle, kadın taraftarlarımız ile 01.01.2000 tarihi ve sonrasında doğan çocuklar tarafından takip edilebilecektir.


 
Kadın taraftarlarımız ve yanlarında anneleri olmak kaydı ile, on iki yaş ve altı çocuklar Beşiktaş-Sivasspor mücadelesini izleyebilir.
 

Ayrıca kaldıkları kurumca görevlendirilmiş resmi refakatçileri yanlarında olmak, Valilikten onay alınmış olmak şartıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklar da mücadeleyi izleyebilecektir.
 
BİLET DAĞITIMLARI
 
Kadın ve çocuk taraftarlarımız için davetiye biletlerin dağıtımına, 29 Eylül Cumartesi gününden itibaren başlanmıştır. BJK İnönü Stadı’nda bulunan bilet satış gişesinden dağıtımı yapılacak biletler,  bugün 11.00-20.00 saatleri arasında alınabilir. Ayrıca İstanbul'daki Kartal Yuvası mağazalarımızdan da taraftarlarımız biletlerini alabilir.
 
DİKKAT EDİLECEK KONULAR
 
a) Seyircisiz müsabakaları, kadınlar ile 2012 yılında oynanacak maçlarda, annelerinin yanlarında olması koşulu ile 01.01.2000 tarihinde ve daha sonra doğmuş çocuklar ücretsiz izleyebilecek.
 
b) Kadınlar yanlarında resmi kimlik yerine geçer bir belge (TC Nüfus Cüzdanı, pasaport veya ehliyet), çocuklar ise TC Nüfus Cüzdanı bulundurmak zorundadır. Taraftarlarımız 1 kimlik ile sadece 2 bilet alabilecektir.
 
KADIN VE ÇOCUK TARAFTARLARIMIZA ÖNEMLİ SORUMLULUK DÜŞÜYOR
 
TFF'nin 2012-2013 sezonu için açıkladığı kriterler şöyledir:
 
2012-2013 sezonunda, kadın ve çocukların ücretsiz olarak izledikleri maçlarda; disiplin kurulları tarafından saha olayları nedeniyle seyircisiz oynama veya saha kapatma cezası verilmesi halinde, o kulüple ilgili olarak kadın ve çocukların stadyuma alınması uygulanmayacak olup, seyircisiz oynama cezasının uygulanacağı müsabakalarda protokol tribünü dışındaki hiçbir tribüne sezon sonuna kadar seyirci alınmayacak.
 
Aynı şekilde bir sezonda kadın ve çocukların ücretsiz olarak izledikleri müsabakalarda iki defa çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle disiplin yaptırımı uygulanması halinde, yine o kulübün evinde seyircisiz oynama cezasının uygulanacağı müsabakalarda protokol tribünü dışındaki hiçbir tribüne sezon sonuna kadar seyirci alınmayacaktır.
 
DİĞER KURALLAR VE SINIRLAMALAR
 
1- Stadyuma biletsiz seyirci alınmayacak ve biletler bedelsiz olarak bastırılacaktır.
 
2-Biletlerin dağıtımı stadyum gişelerinden yapılacaktır.
 
3-İnternetten bilet talebi yapılamayacaktır.
 
4- Alınan biletlerin kontrolü, turnike girişlerinden (a) ve (b) bentlerinde belirtilen esaslarla yapılacaktır.
 
5- Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde bulunan veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtları kanalı ile müsabakalara getirilmek istenen 01.01.2000 tarihinde veya daha sonra doğmuş çocuklar için, Yurt Müdürlükleri tarafından Valiliklerden izin alınması gerekmektedir. Yurt Müdürlükleri, Valilik onayı alındıktan sonra, o müsabakada bulunacak çocuk ve görevlilerin listesini ev sahibi kulüplere bildirecek ve kulüpler tarafından verilecek biletler ile müsabakaların izlenmesi sağlanacaktır. Bu kurumlar tarafından getirilecek çocukların yanında refakat edecek görevlilerin de kadın olması zorunludur.
 
6- Engelli kadınların refakatçilerinin de kadın olması zorunludur. Yaş sınırlarına uyan engelli çocukların annelerinin refakatinde olması zorunludur.
 
7- Misafir takımların kadın ve çocuk taraftarları da yukarıda belirtilen kriterlere, TFF düzenlemeleri ile getirilmiş kontenjan sınırlamalarına uymak ve ev sahibi takım taraftarlarıyla farklı tribünde olmak koşuluyla seyircisiz oynanan müsabakaları izleyebilirler.