HABERLER

11.09.2012

VOLEYBOL

Ana Lazarevic Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi’nde

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Sırp oyuncu Ana Lazarevic’le sözleşme imzaladı.

Bahçeşehir Üniversitesi’nin Beşiktaş’taki yerleşkesinde yapılan imza töreninde Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan ve Bahçeşehir Üniversitesi Spor Direktörü İsmail Türker Kurşun yer aldı.

Törenin ardından BJK TV’ye transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan yeni transferimiz Ana Lazarevic, ilk kez ülkesi dışında voleybol oynayacağını belirterek, “İlk kez Sırbistan dışında forma giyeceğim. Benim için güzel bir deneyim olacak. Beşiktaş’ın Türkiye’nin en güçlü kulüplerinden biri olduğunu biliyorum. Umarım ben ve takım arkadaşlarım başarılarla dolu güzel bir sezon yaşarız.” diye konuştu.
 
Taraftarlarımıza kaliteli bir takım izlettirmek istediklerini vurgulayan Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan şunları söyledi:

“Çok iyi bir kadro oluşturmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ana Lazarevic’in takımımıza büyük katkıları olacağını düşünüyorum. Kendisi genç ve yetenekli bir oyuncu. Ülkesinin milli takımında forma giymiş olması da bizim için transferinde önemli bir etken oldu. Lige kuvvetli bir şekilde gireceğiz. Bahçeşehir Üniversitesi ile güçlerimizi birleştirdik. Her şey yolunda gidiyor. Teknik heyetin istekleri doğrultusunda bir iki transfer daha gerçekleştirebiliriz. Taraftarlarımıza ve tüm voleybolseverlere bu sezon çok kaliteli bir sezon yaşatacağımıza inanıyorum.”