HABERLER

10.09.2012

VOLEYBOL

‘Beşiktaş’ta Olduğum İçin Çok Mutluyum’

Başarılı voleybolcumuz Tülin Altıntaş, Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi'nde uyum sorunu yaşamadığını söyledi.

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın oyuncusu Tülin Altıntaş, "Beşiktaş 3 büyük kulüpten biri, zaten buraya gelmeden önce buranın nasıl büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Beşiktaş’a geldiğim için gayet mutluyum" dedi.
 
Başarılı oyuncumuz sözlerini şöyle sürdürdü:
 
‘Takıma Kolay Uyum Sağladım’
 
"Uyum sorunu yaşamadım çünkü takımdaki çoğu oyuncuyu daha önceden tanıyorum. Bu da benim çabuk alışmamı sağladı. Zaten takımda uyumsuzluk yaratabilecek bir oyuncu yok. Şu anda antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. 1,5 aydır çalışıyoruz ve yakında maçlarımız da başlayacak. Sezona girdiğimiz zaman herşey daha da yerine oturacak.’
 
 
‘Adnan Kıstak’la Çalışmak İstemiştim’
 
"Adnan Kıstak’la daha önce çalışmıştım. Onun stilini ve çalışma tarzını biliyorum. Tabii ki zorlandığım zamanlar oluyor ama antrenmanların temposunu daha önceden bildiğim için benim açımdan bir problem olmuyor."
 
‘Bahçeşehir Üniversitesi’ne Teşekkür Etmek Lazım’
 
"Sponsorumuz Bahçeşehir Üniversitesi için çok şey söylemek lazım. Bu sene Beşiktaş’ta bayan voleybola sponsor oldular. Bize çok destek veriyorlar, ödemeler konusunda şu anda hiç bir sıkıntı yok. Bu tür kuruluşların spora destek olmaları lazım." 
 
 
‘Türkiye Kupası Maçlarına Kadar Hazır Olacağız’
 
"Ekim ayının başında Türkiye Kupası maçları oynanacak. Biz de takım olarak şu anda oraya hazır gitmek için çalışıyoruz ve Türkiye Kupası maçlarına kadar hazır olacağız. Önümüzde yeterli zaman var."