HABERLER

30.08.2012

FUTBOL

Futbol Takımımıza Sezon Başı Yemeği

Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Futbol Takımımız’la sezon başı yemeğinde bir araya geldi.

Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz’in, OKKA restaurantta verdiği yemeğe; BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, BJK İletişim Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürümüz Tuğrul Yenidoğan, Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ve teknik ekibimizle birlikte futbolcularımız katıldı.


BJK TV’ye konuşan İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, futbolcularımızın ellerinden haksız şekilde alınan iki puana rağmen motivasyonlarından hiçbir şey kaybetmediklerini belirtti ve şunları söyledi:


“Galatasaray maçındaki galibiyetimiz haksız bir şekilde elimizden alındı ve bir puanla yetinmek zorunda kaldık. Buna rağmen oyuncularımızın motivasyonlarını üst düzeyde görmek bizleri mutlu etti. Kendilerine gösterdikleri performans nedeniyle, teşekkür ediyorum ve etkili oyunlarını artarak sürdürmelerini temenni ediyorum. Beşiktaş, maneviyatı güçlü bir camiadır. Birlik ve beraberliğe büyük önem veriyoruz. Bu nedenle böyle bir organizasyon düzenledik. Başkanımızın önderliğinde Yönetim Kurulu Üyelerimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımız el ele vererek başarıya ulaşacağız. Taraftarlarımız bu takıma güvensin. İyi yolda ilerliyoruz.”