HABERLER

23.08.2012

BASKETBOL

‘Büyük Bir Kulübe Geldim’

Erkek Basketbol Takımımız’ın yeni transferi Patrick Christopher, çok büyük bir kulübe geldiğini söyledi.

İnternet sitemize açıklamalarda bulunan Basketbolcumuz Patrick Christopher, sorularımıza içtenlikle cevap verdi.

“Deron Williams ve Allen Iverson gibi dünya yıldızı çok önemli isimler bu takımın formasını giydi. Hatta Kobe Bryant’ın transferi bile gündeme geldi. Takımın geçen sezon elde ettiği başarılar olağanüstü. Bu sezon Euroleague’de mücadele edecek olmamız da beni heyecanlandıran faktörlerden biri. Tüm bu etkenler bana çok güçlü bir kulüe geldiğimi fazlasıyla hissettiriyor. Ayrıca Avrupa’nın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’da yaşayacak olmam da beni çok mutlu ediyor.”

‘Kunter’i Fransa’dan Tanıyorum’

“Başantrenörümüz Erman Kunter’i Fransa’dan tanıyorum. Sürekli şampiyonluk için yarışan ve şampiyon olan takımlar yaratmasıyla ünlü bir çalıştırıcı. Bana güven duyması ve antrenmanlarda bana bunu hissettirmesi oyuncu antrenör ilişkisi bakımından çok önemli. Kendisi çok saygı duyduğum başarılı bir antrenör.”

‘Taraftarları Mutlu Edeceğim’

“Basketbol oynama sebeplerimden bir tanesi de insanları mutlu etmek. Taraftarlarımızın videolarını izledim. Çok ateşli bir taraftar topluluğu önünde oynayacağım. Taraftarların beklentisini umarım karşılayabilir ve onları mutlu ederim. Geçtiğimiz sezon 3 şampiyonluğa tanıklık eden taraftarlar bu sezon da aynı başarıları hak ediyorlar. Taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

‘Rekabete Hazırız’

“Geride bıraktığımız sezon, gerçekten çok rekabetçi bir lig oldu ve bu sene de çok önemli isimler bu ligde forma giyecek. Takımımızda birçok oyuncu değişti. Geçen sene kazanılan 3 kupanın bu sene üzerimizde bir baskı yaratacağını düşünmüyorum. Aksine bizi kamçılayan bir unsur olacak. En az rakiplerimiz kadar güçlü ve rekabet etmeye hazır bir kadromuz var.”