HABERLER

Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Kulübümüzün geleneksel bayramlaşma töreni bugün yapıldı.

Akaretler’deki kulüp binamızda bulunan Divan Kurulu Lokali’nde gerçekleştirilen törene; Genel Sekreterimiz Mesut Urgancılar, Tesisler Komitesi Üyemiz Berkan Gocay, Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, BJK İletişim Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürümüz Tuğrul Yenidoğan, Divan Kurulu eski başkanımız Şeref Nasır, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı teknik ekibi ve oyuncularımız, Basketbol ve Voleybol altyapı oyuncularımız, Divan Kurulu Üyelerimiz ve personelimiz katıldı.
 
Törende bir konuşma yapan Genel Sekreterimiz Mesut Urgancılar “Dilerim tüm bayramlar kulübümüz, spor camiası ve devletimiz için sevgi, barış ve dostluğun hakim olduğu günler şeklinde yaşanır. Tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına bayramınızı kutluyorum” dedi.
 
Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz ise tüm Beşiktaşlıların bayramını tebrik ettiğini belirterek, “Bayram günleri toplumun kaynaşması dargınlıklara bir son verilmesi açısından çok önemlidir. Bu günlerden birini yaşıyoruz. Başkanımız Fikret Orman aramızda olamamanın üzüntüsünü bana bildirdi ve bayramınızı tebrik etmek için beni aracı kıldı. Bundan sonraki bayramlarda daha geniş katılımlı törenler icra edeceğimize inanıyorum. Hepinizin bayramını kutluyorum ve yeni sezonun Beşiktaşımız için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Bayramlaşma töreni iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.