HABERLER

17.08.2012

BASKETBOL

3 Kupalı Şampiyon'un Yeni Sezon Kombineleri Satışa Çıkıyor

Erkek Basketbol Takımımız'ın iç saha maçları için kombine kart satışları Cumartesi günü başlayacak.

2011-2012 sezonunu Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve EuroChallenge Şampiyonu olarak tamamlayarak tarihi bir başarıya imza atan Erkek Basketbol Takımımız'ın, 2012-2013 sezonu için Kombine Kartları 18 Ağustos Cumartesi günü satışa çıkacak.

Takımımız bu sezon bir yandan otoritelerce Avrupa'nın en çekişmeli ligi olarak gösterilen Beko Basketbol Ligi'nde Şampiyon unvanını korumak için mücadele ederken, diğer yandan Avrupa'nın Devler Arena'sı THY Euroleague'de ilk kez mücadele etmenin heyecanını yaşayacak.

MAÇLARIMIZ ABDİ İPEKÇİ'DE

Geçtiğimiz sezon takımımıza 37 yıl aradan sonra Lig Şampiyonluğu getiren, Anadolu Efes ile oynadığımız final serisinde, taraftarlarımızın yarattığı müthiş atmosferle tarihi başarımıza tanıklık etmiş olan 11.000 izleyici kapasiteli basketbol mabedi Abdi İpekçi Spor Salonu, yeni sezonda iç saha maçlarımıza evsahipliği yapacak.

Ekim ayından itibaren, Avrupa'nın en çekişmeli ligi olan Beko Basketbol Ligi'nin heyecan dolu maçlarının yanı sıra, CSKA Moskova, Barcelona ve Partizan gibi Euroleague'in dev  takımları da Abdi İpekçi'ye konuk olacaklar.

Siz de yeni sezonda 3 Kupalı Şampiyon takımımıza destek verin ve sezon boyunca büyük heyecanın önemli bir parçası olarak yeni zaferlerde pay sahibi olun.

KOMBİNE KART SATIŞLARI

Kombine Kart satışlarımız, 18 Ağustos Cumartesi gününden itibaren, haftanın altı günü saat 10:00 - 20:30, Pazar günleri saat 11.00 - 18.30 saatleri arasında BJK İnönü Stadyumu Kartal Yuvası 2 nolu mağazamızda bulunan Kombine Kart Satış Merkezi'nde yapılacaktır.

Aynı zamanda 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi'nden de kart satışları yapılmaktadır.

KOMBİNE KART FİYATLARI

Alacağınız kombine kartla bu sezon iç sahamızda oynayacağımız tüm karşılaşmaları sezon boyunca önemli bir fiyat avantajıyla izleme şansına sahip olacaksınız.

2012-2013 sezonu Kombine Kart fiyatlarımız şöyledir:

Saha içi 1.Kategori   1500 TL
Saha içi 2.Kategori   1000 TL
Saha içi 3.Kategori     750 TL

Tribün 1. Kategori      350 TL
Tribün 2. Kategori      300 TL
Tribün 3. Kategori      250 TL
ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU KROKİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

KREDİ KARTINA TAKSİT İMKANI

Taraftarlarımız kombine kartlarına 5 taksit imkanı ile sahip olabilirler.

5 taksit yapılan kredi kartları ise şöyle:

Yapıkredi
Garanti Bankası
HSBC
Akbank
İşbankası
Finansbank
Vakıfbank
Denizbank
FUTBOL KOMBİNE KART SAHİPLERİNE YÜZDE 50 İNDİRİM HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ