HABERLER

09.08.2012

BASKETBOL

Basketbolcularımızdan Açıklamalar

Basketbolcularımız; Tutku Açık, Cevher Özer ve Muratcan Güler, BJK TV’nin sorularını yanıtladı.

Yeni sezon hazırlıkları öncesi, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde sağlık kontrolünden geçen Erkek Basketbol Takımımız’ın yeni transferleri Tutku Açık, Cevher Özer ve Muratcan Güler, BJK TV’nin sorularını yanıtladı.
 
‘Şampiyon Takıma Geldim’
Beşiktaşımız’a geldiği için çok heyecanlı olduğunu belirten Tutku Açık, “Şampiyon takıma geldim. Yeni sezon, benim, arkadaşlarım ve kulübümüz adına başarı dolu geçmesini diliyorum. Geçtiğimiz sezon yakalanan başarıları tekrar yaşamak istiyoruz. Başantrenörümüz Erman Kunter’le ilk kez çalışma fırsatı bulacağım. Oyun yapılarımız birbirine uyuyor. Euroleague’de kaliteli oyunculardan kurulu ekiplerle mücadele edeceğiz. Bizim için ilk 16’ya adımızı yazdırmak iyi bir derece olur.” diye konuştu.
 
‘Çok Heyecanlıyım’
Uyum sürecini hemen atlatmak istediklerini belirten yeni transferimiz Cevher Özer, “5 sene emek verdiğim Beşiktaş’a geri geldiğim için çok mutlu ve heyecanlıyım. Yeni bir takımız. Disiplinli bir şekilde çalışıp uyum sürecini de en kısa sürede atlatarak sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanarak başlamak istiyoruz.” dedi.
 
‘Evime Döndüm’
Beşiktaşımız’ın formasını ilk kez 19 yaşında giydiğini belirten Muratcan Güler, şunları söyledi:
 “Burası benim evim ve yuvam geri döndüm. Kulübümüze uzun süreler hizmet etmek istiyorum. Euroleague’de oynayacağız. Hedeflerimiz yükseldi. Çekişmeli bir sezon yaşayacağımızı düşünüyorum. Başantrenörümüz Erman Kunter’le daha önce çalışmıştım. Kendisiyle yeniden birlikte olmaktan mutluyum. İnşallah taraftarlarımızı mutlu edecek güzel bir takım ortaya çıkaracağız.”