HABERLER

Başkanımızın Beşiktaş Dergisi'ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi Ağustos sayısındaki yazısında taraftarlarımıza ve camiamıza seslendi.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Çalışmalarımızı heyecanla, umutla ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Beşiktaş ile ilgili her konuda olduğu gibi futbol takımımızın kadrosunu oluştururken de, günü kurtarmaktan çok uzun vadeli radikal kararlar aldık. Bu kararlarımızı uygulamaya koyabilmek ve beraberinde istediğimiz ruhu yakalamak için öncelikle Sayın Samet Aybaba’yı ekibimizin başına getirdik. Bazı futbolcularla yollarımızı ayırırken, özellikle başarıya susamış, Beşiktaş ruhunu benimseyecek, formamızın hakkını verecek genç oyuncuları da kadromuza kazandırdık. Hocamızın çok koşan, istikrarlı, yürekten oynayan terinin son damlasına kadar mücadele eden bir takım yaratma isteğini gönülden destekliyor, hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.

Vizyonumuz, Beşiktaş’ı Beşiktaşlılar’la beraber yönetmekti. Buna uygun olarak; Beşiktaş’ta basketbol oynadığım dönemlerde takımın yıldızı olan Sayın Erman Kunter’i erkek basketbol takımımızın başında görmekten duyduğum mutluluğu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Taraftarlarımıza, camiamıza tekrar
hayırlı olsun.

BJK İnönü Stadyumu’nun yerine yapılacak yepyeni bir stadyuma sahip olmak, sizler gibi benim de en büyük arzularımdan biri. Yıllardır camiamızın gündeminde bu konu var. İş başına gelir gelmez kararlılıkla çalışmalara başladık. Günümüzün ihtiyaçlarına uygun, beklentilerimizi karşılayacak ve aynı yerinde olacak yeni stat ile ilgili izin, proje ve inşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor. 2012-13 sezonu içerisinde inşaat çalışmalarının başlayacağını öngörüyorduk ama yaşananlar hepinizin malumu. 2012-13 sezonundaki maçlarımızı BJK İnönü Stadyumu’nda oynama kararı aldık. Kararımızı anlayışla karşılayan Sayın Başbakanımız’a ve Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız’a teşekkür etmek istiyorum.

Ortak aşkımız Beşiktaşımız’ı güzel günlere taşımak için çıktığımız yolda en büyük desteği sizlerden alıyoruz. Siz büyük taraftarlarımızdan, kulübümüze üye olmanızı, kombine kart ve formalarımızı satın almanızı, lisanslı ürünlerimizi kullanmanızı, yayınlarımıza ve diğer tüm ürünlerimize sahip çıkmanızı bekliyorum.

En derin sevgi ve saygılarımla,

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı