HABERLER

Talihli Aboneler Formalarını Aldı

Beşiktaş Dergisi ve FEDA Telekomünikasyon tarafından düzenlenen kampanya talihlisi aboneler, bugün formalarını kavuştular.

Beşiktaş Dergisi çözüm ortağı FEDA Telekomünikasyon tarafından düzenlenen “Her 500. Aboneye Kırmızı Forma Hediye” kampanyasında forma kazanan talihliler Sadettin Koray Öztürk ve Mustafa Özyurt, FEDA Telekomünikasyon’un Maltepe’deki merkezine gelerek formalarını aldılar.

FEDA Telekomünikasyon Genel Müdürü Memet Tazegül, abone olan taraftarlara teşekkür ederek, kampanyanın 15 Ağustos’a kadar süreceğini, bu zaman zarfında daha birçok forma hediye edeceklerini, bunun yanında yeni kampanyalar düzenleyeceklerini belirtti.

Formalarını FEDA Telekomünikasyon İnsan Kaynakları Müdürü Begüm Akdemir’den alan Sadettin Koray Öztürk ve Mustafa Özyurt, dergiye forma beklentisiyle abone olmadıklarını, dergiye abone olmanın bir Beşiktaşlı görevi olduğunu belirtti. Taraftar olarak Fedakârlık yapmaya her zaman hazır olduklarını belirten Öztürk, “Önemli olan maddi durumu bizlerden daha iyi olan taraftarlarımızın daha fazla destek olması. Kulübümüzün bulunduğu durumdan çıkması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Önce dergiye abone oldum, şimdi de kombinemi alacağım. Kulübümüze de teşekkür ediyoruz ki onlar da taraftarlarının iyiliklerini karşılıksız bırakmıyorlar. Bu anlamda öncelikle Kulübümüze sonra da FEDA Telekomünikasyon’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer talihli abone Mustafa Özyurt ise, Beşiktaş’a her şeyin feda olduğunu söyleyerek, “Beşiktaş’ın sürekli gelire ihtiyacı var. Umarım dergiye abone sayımız artar da kulübümüze bir nebze faydamız dokunur” dedi.

Ayrıca abonelerimiz tüm Beşiktaş taraftarlarının dergiye abone olması için de çağrı yaptı.

Dergimize abone olabilmek için www.bjkdergisi.com adresine tıklayabilirsiniz.