HABERLER

25.07.2012

FUTBOL

'Savaşan Bir Takım Olacağız'

Takım Kaptanımız İbrahim Toraman, bu sezon savaşan bir takım olacaklarını söyledi.

Hazırlık kampının çok iyi geçtiğini ifade eden İbrahim Toraman, BJK TV’ye açıklamalarda bulundu:

“İyi bir kamp dönemi geçirdik. Uzun bir kamp dönemiydi. Çok iyi ve yoğun bir tempoda çalıştık. Özel maçlar yapıyoruz, en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Takıma yeni katılan genç arkadaşlarımız ve yeni transferlerimiz vardı. Onların takıma adaptasyonu, uyumu, herkesin birbiriyle iletişimi burada sağlanmış oldu. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yoğun ve yorucu şekilde geçti.

Çok sayıda genç arkadaşımız aramıza katıldı. Bunların arasında tabiki sivrilenler, bir adım daha fazla öne çıkanlar burada kalacaktır, zorlayacaktır forma giymeyi, beşiktaş’ta görev almayı, hazır duruma gelmeyi. Yetenekli arkadaşlarımız var. Gençlerin enerjileri iyi ve çok çalışıyorlar. Dediğim gibi daha çok çalışan, daha çok gayret gösteren ve verilen şansları iyi değerlendiren burada kalacaktır. Takımımıza da uzun yıllar katkı sağlayacaktır.”

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba’nın genç oyuncularımızla yakından ilgilendiğini de belirten İbrahim Toraman, taraftarlarımıza da çağrıda bulunarak şöyle konuştu:

“Samet hoca herkesle yakından ilgileniyor. Özellikle genç arkadaşlarımızla. Hepsiyle ayrı ayrı iletişim halinde, konuşuyor, yakından ilgileniyor. Bu hem gençler için hem de herkes için bir şans. Dediğim gibi onlarda bunun farkındalar. Hoca çok iyi çalışıyor. Çok istekli, hırslı, arzulu. Bunu da oyuncularına yansıtmaya çalışıyor. Bizde bunu en iyi şekilde benimsemeye çalışıyoruz. İnşallah hocanın isteklerini, düşüncelerini bir an önce daha çok çalışarak sahada yapmaya çalışırız.

Bu sene dediğim gibi genç, savaşan bir takım olacak. 90 dakika boyunca hiç durmayan, varını yoğunu bütün gücünü sahada bırakacak bir takım olacak. Taraftarımızdan böyle genç ve istekli bir takımı yalnız bırakmamalarını istiyoruz.”