HABERLER

19.07.2012

GÜNCEL HABERLER

Kombinede Taksit İmkanı Taraftarlarımızı Memnun Etti

Kombine kartlarımıza ilgi gösteren taraftarlarımız, kredi kartına toplamda 12'ye varan taksit avantajından memnun.

BJK İnönü Stadyumu Kartal Yuvası 2 nolu mağazamızda bulunan Kombine Kart Merkezi'nden ve 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi’nden satışına devam edilen kombine kartlara taraftarlarımızın ilgisi artarak devam ediyor.
 
Yeni sezonda takımımızı tribünden desteklemek isteyen taraftarlarımız, kredi kartına 8 taksit ve peşin ödemelerde %10 indirim avantajından faydalanırken; Garanti BJK Bonus Card, Denizbank BJK Bonus ve Vakıfbank Beşiktaş Taraftar Kart sahipleri de +4 taksit fırsatından yararlanıyor.
 
Yeni sezon kombine kartını alırken toplamda 12 taksite kadar avantaja sahip olan taraftarlarımız, bu imkandan memnuniyetlerini dile getirdi:
 
Devrim Umut Yılmaz: “Kombine kartımı alırken BJK Bonus Card’ımı kullandım ve 8+4 taksit avantajından faydalandım. Bu kart sayesinde alışverişlerimde hem ben kazandım hem de Beşiktaşımız kazandı.”
 
Mehmet Serkan Ersöz: “Her sene kombine kart alıyorum. Yeni sezon için de BJK Bonus Card’ımı kullanarak kombine kartımı aldım. Taraftar olarak bize düşen görevler var. Kulübümüze maddi manevi katkıda bulunursak güneşli günler uzak değildir.”
 
Erkin Selen: “Başkanımız Fikret Orman’ın destek çağrısına kulak verdim ve imkanım yettiği kadar kulübüme katkı sağladım. BJK Bonus Card’ın 8+4 taksit imkanı sağlaması kombine kart almamda önemli bir etken oldu. İnanıyorum ki bu sene yüksek bir kombine satış adedi yakalayacağız.”  
 
8 taksit yapılan kredi kartları ise şöyle:

Yapıkredi
Garanti Bankası
HSBC
Akbank
İşbankası
Finansbank
Vakıfbank