HABERLER

10.06.2012

BASKETBOL

'Kupayı Kaldırmak İstiyoruz'

Beşiktaş Milangaz Takımımız'ın Başantrenörü Ergin Ataman, taraftarlarımızın önünde kupayı kaldırmak istediklerini söyledi.

Ergin Ataman, Anadolu Efes ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve rakibimizi mağlup ederek şampiyon olmak istediklerini belirtti.

Başantrenörümüz Ergin Ataman sözlerini şöyle sürdürdü: ”Anadolu Efes tarafının, tüm play off maçları boyunca, her maçtan sonra hakemleri soyunma odasına kadar kovalayıp, baskı altına almaya çalışmasını, bize ve hakem camiasına yapılmış büyük bir saygısızlık olarak görüyoruz. Kendilerini saha içindeki mücadeleye davet ediyoruz. Biz, tüm mertliğimizle ve sahadaki mücadelemizle şampiyonluk kupasına ulaşmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Ergin Ataman, bugünkü maç öncesi taraftarlarımıza da çağrıda bulunarak, ”Taraftarımıza, bunun bir spor müsabakası olduğunu hatırlatıyoruz. Hak eden tarafın şampiyon olacağı, bunu da hepimizin büyük bir saygıyla karşılayacağı bilinmeli. Biz şampiyon olursak, tüm Beşiktaşlılar bunu coşkuyla  kutlayacak. Eğer Anadolu Efes şampiyon olursa da onları alkışlayacağımızı belirtmek istiyorum ” diye konuştu.
 
MAÇ 20.00'DE ABDİ İPEKÇİ'DE
Seride 3-2 önde olan takımımız, bugün saat 20.00'de serinin 6. karşılaşmasında Anadolu Efes'i Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk edecek.

Takımımız, taraftarlarımızın müthiş desteği ile bu karşılaşmayı kazanarak Beko Basketbol Ligi Şampiyonu olmayı hedefliyor