HABERLER

09.06.2012

BASKETBOL

Biletler Satışa Çıktı

Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes arasında Pazartesi günü oynanacak maçın biletleri satışa çıktı.

3-2 önde olduğumuz Play-off final serisinde altıncı karşılaşma, 11 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Siyah-beyazlılarımızı desteklemek isteyen taraftarlarımız, biletlerini 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi’nden, Biletix satış gişelerinden ve www.biletix.com adresinden temin edebilirler.
 
İnternetten bilet almak için tıklayınız.

Bilet fiyatları şöyle:

Saha içi 1: 75 TL
Saha içi 2: 50 TL
Diğer tüm bloklar: 25 TL

KOMBİNE BİLETLER GEÇERLİDİR

Milangaz Arena için satılan BJK Milangaz kombineleri bu maçta da geçerlidir. Protokol K1 blok kombine sahiplerine 103 no'lu bloğun 14. ve 15. sıralarını, Bench Arkası J1 Blok sahiplerine 12 No'lu bloğun 3. ve 4. sıralarını, diğer tribünlere ait kombine sahiplerine 111 numaralı bloğun 1 ve 11. sıra arası kombine tribünü olarak ayrılmıştır.

Kombine bilet sahiplerimiz maç günü Abdi İpekci Spor Salonu gişesine uğrayarak kombine kartları yerine biletlerini teslim almaları gerekmektedir.

ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU'NA ULAŞIM

Taraftarlarımız Abdi İpekçi Spor Salonu'na; Taksim, Eminönü, Beyazıt ve Mecidiyeköy'den Topkapı istikametine doğru İETT otobüs hatlarını kullanarak Zeytinburnu'na ulaşabilir. Spor Salonu, Yedikule yol ayrımından Topkapı yönüne dönünce 500 m.'lik yürüyüş mesafesindedir. Sirkeci'den trenle gelecek olan taraftarlarımız, Kazlıçeşme durağında inip 500 m.'lik yürüyerek mekana ulaşabilirler.