HABERLER

19.05.2012

BASKETBOL

Zor Mücadeleye Hazırız

Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman, Pazar günü ev sahibi avantajını iyi kullanmak istediklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinin 3. maçında Pazar günü saat 17.00’de, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Galatasaray Medical Park ile karşılaşacak olan Beşiktaş Milangaz Takımımız’ın Başantrenörü Ergin Ataman, internet sitemize karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.
Sinan Erdem Spor Salonu'nda serinin yeniden başlayacağını söyleyen deneyimli antrenör, “Kendi sahamıza avantajlı geliyoruz ama 2-0 geride de gelebilirdik. Önemli bir iş başardık, deplasmanda bir galibiyet aldık. Saha avantajını elimize geçirdik. Ama bu bizim çok büyük bir avantaj konumunda değil, çünkü; Galatasaray Medical Park iyi ve disiplinli bir takım. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki maçları kazanırsak, kendi seyircimiz önünde finale yükselme şansına sahibiz. Çok dikkat etmemiz lazım, ilk maçın 2. devresinde ve son maçın tamamında oynadığımız oyunu, sahaya yansıtmamız gerekiyor. Tabii ki Galatasaray Medical Park’da bize karşı önlemler alacaktır. Ama biz bu zor mücadeleye hazırız” şeklinde konuştu.
Karşılaşmanın biletlerini maça iki gün kala tüketen taraftarlarımıza teşekkür eden başarılı antrenör, Sinan Erdem'de muhteşem bir atmosfer beklediğini söyledi.