HABERLER

18.05.2012

BASKETBOL

Galatasaray MP Biletleri Satışta

Beşiktaş Milangaz'ın, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacağı Galatasaray MP maçı biletlerinin satışı sürüyor

Tarihi bir sezon yaşayan Beşiktaş Milangaz Takımımız'ın Galatasaray Medical Park ile karşılaştığı Play-off Yarı Final serisinin 3. maçı,  20 Mayıs Pazar günü saat 17.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Zorlu karşılaşmada takımımıza destek vermek isteyen taraftarlarımız, mücadelenin biletlerini Biletix satış standlarından, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi’nden ve www.biletix.com adresinden temin edebilirler.

İnternetten bilet almak için tıklayınız.

Mücadelenin bilet fiyatları şöyle:

Kategori 1: 25 TL
Kategori 2: 20 TL
Kategori 3: 15 TL
Kategori 4: 10 TL
VIP kategori: 50 TL
Loca biletleri: 75 TL

Not: Loca biletleri tüm locayı değil locadaki tek bir koltuğu ifade etmektedir. Toplu halde bir locayı satın almak istediğinizde tamamen boş olan locaların durumu için 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi’nden ya da Biletix satış standlarından bilgi alabilirsiniz.


KOMBİNE BİLETLER GEÇERLİDİR

Milangaz Arena'da kombine bilet sahiplerimizin kartları Sinan Erdem Spor Salonu'nda da geçerlidir. Protokol tribünü kombine bilet sahiplerimize, Sinan Erdem 105. blok'tan 11 ve 12. sıralar ayrılmıştır. Bench arkası tribünü kombine bilet sahiplerimize, 104. bloktan 1. ve 2. sıralar ayrılmıştır. Diğer tribünlerden kombine bilet sahiplerimize, 117. bloktan 1 ila 13. sıralarda yer ayrılmıştır.

SİNAN ERDEM SPOR SALONU'NA ULAŞIM
 
Taraftarlarımız Sinan Erdem Spor Salonu'na, metrobüsle Şirinevler durağında inerek rahatlıkla ulaşabilirler. Ayrıca Sinan Erdem Spor Salonu, Bakırköy Deniz Otobüsü İskelesi'ne araçla yakın mesafede bulunmaktadır.
 
SİNAN ERDEM SPOR SALONU KROKİSİ İÇİN TIKLAYINIZ