HABERLER

05.05.2012

BASKETBOL

Ergin Ataman’dan Taraftarlarımıza Çağrı

Beşiktaş Milangaz Başantrenörümüz Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker maçı öncesi taraftarlarımıza çağrıda bulundu.

Fenerbahçe Ülker maçından galibiyetle ayrılmanın çok önemli olduğunu ifade eden Ergin Ataman, “Taraftarlarımız bu maçta sadece Beşiktaş Milangaz’ı desteklemeli. Sahada elimizden gelen sportif mücadeleyi göstereceğiz. Onların da tribünden sadece bizlere destek olmasını istiyorum” diye konuştu.
 
Taraftar taşkınlıklarından en fazla rahatsızlık duyan isimlerden birisi olduğunun altını çizen Ataman, “Bizler sadece saha içinde mücadele eden insanlarız. Saha dışında da rakiplerimizle dost ve arkadaşız. Aydın Örs, benim en çok sevdiğim isimlerden bir tanesi. Bana basketbolu öğreten ağabeyim. Oktay Mahmudi en değerli dostlarımdan birisi. Fenerbahçe Ülker’de oynayan Ömer Onan, Mirsad Türkcan, Oğuz Savaş ve Engin Atsür altyapıda beraber çalıştığım oyuncular. Her takım kazanmak için sahaya çıkıyor, seyircimiz de bizi bu doğrultuda desteklemeli” ifadelerini kullandı.
 
Bugüne kadar taraftarlarımızdan çok fazla bir şey istemediğini hatırlatan deneyimle antrenör sözlerine şöyle devam etti:
 
“Taraftarlarımız rakibimizin oyununu bozmak için ıslıklarla, tezahüratlarla bizlere destek olsun. Ama rakip takımın hiçbir oyuncusuna, yöneticisine hakaret etmesin. Böyle olayların sonucunda hem insanlar rencide oluyor, hem de kulüpler gereksiz cezalar alıyorlar. Taraftarlarımızdan bizleri çılgınca desteklemelerini istiyorum. Öyle umuyorum ki deplasmana gittiğimiz zaman biz de aynı misafirperverlikle karşılanacağız.”