HABERLER

04.05.2012

BASKETBOL

Milangaz’a Şampiyonluk Ziyareti

EuroChallenge Kupası’nı kazanan Beşiktaş Milangaz, sponsorumuz Milangaz’ı ve Erdoğan Demirören’i ziyaret etti.

Genel Sekreterimiz Mesut Urgancılar, Basketbol Komitesi Üyemiz Abdullah Sözer, eski yönetim kurulu üyemiz Şeref Yalçın, Başantrenörümüz Ergin Ataman, teknik heyet ve basketbolcularımız, EuroChallenge Kupası’nı Erdoğan Demirören’e götürerek zaferlerini paylaştılar.
 
Kemer Golf Country’de gerçekleşen ziyarette kupanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Erdoğan Demirören, “Türkiye’ye öylesine güzel bir kupa getirdiniz ki hepimizin mutluluğuna vesile oldunuz. 16 yıl sonra Beşiktaş Camiası’na çok önemli bir hediye verdiniz. Bu çalışmalarınız, Türk sporuna, Türk gençliğine ve basketbolculara bir hedef oldu. Beşiktaş’a, Türkiye’ye ve gençlere çok güzel bir hediye verdiniz. Üçüncü kupayı da bekliyorum” diye konuştu.
 
Beşiktaş gibi büyük camialarda sporculara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Demirören, “Camiamıza birlik ve beraberlik zamanı oldğunu hatırlatıyorum. Camia derken sayılı insanlara hitab ediyorum. Benim gücüm hepsine yetmez” ifadelerini kullandı.
Basketbol Komitesi Üyemiz Abdullan Sözer de Camiamız adına Erdoğan Demirören’e teşekkür ederek, “Büyük kulüplerimizde büyük sponsorluklar var. Beşiktaş'ın sponsorluğu ticari olay değil; gönül bağı var, sevgi var. Milangaz'ın Başkanı Erdoğan Demirören'dir. Beşiktaş kulübüyle özdeşleşmiş, Beşiktaşlı diye sayabileceğimiz 2-3 isimden birisidir. Bunu diğer sponsorluklardan ayırmamız lazım. Bu sponsorluğun ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün beraberliğinin uzun yıllar sevgi ve başarı olarak devam etmesini kulüp adına basketbol şube sorumlusu olarak diliyorum” dedi.
 
Konuşmaların ardından Erdoğan Demirören, oyuncularımıza çeşitli hediyeler verirken Başantrenörümüz Ergin Ataman, Demirören’e final maçında oynanan top ile üstünde Erdoğan Demirören yazan ve EuroChallenge Kupası’nın fotoğrafının yer aldığı tişört armağan etti.
 
Ziyarete katılan herkes son olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.