HABERLER

30.04.2012

GÜNCEL HABERLER

Kadın ve Çocuk Taraftarlarımızı Derbiye Bekliyoruz

Perşembe günü oynayacağımız Fenerbahçe maçını izlemek isteyen kadın ve çocuk taraftalarımız için bilgilendirme.

Beşiktaşımız ile Fenerbahçe arasında 3 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'da oynanacak olan karşılaşma, PFDK'nın verdiği seyircisiz oynama cezası nedeniyle, kadın ve çocuk taraftarlarımız tarafından takip edilebilecektir.

Kadın taraftarlarımız ve yanlarında anneleri olmak kaydı ile, on iki yaş ve altı çocuklar Beşiktaş - Fenerbahçe müsabakasını izleyebilir.

Ayrıca kaldıkları kurumca görevlendirilmiş resmi refakatçileri yanlarında olmak şartıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklar da mücadeleyi izleyebilecektir.

DAVETİYE BİLET DAĞITIMI BAŞLIYOR

Kadın ve çocuk taraftarlarımız için davetiye biletlerin dağıtımına, 30 Nisan Pazartesi saat 11.00'den itibaren Fiyapı İnönü Stadı bilet satış gişesinden başlanmıştır. Bilet dağıtımları Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri saat 11.00-19.00 arasında yapılacaktır. Bilet kalması durumunda maç günü saat 10.00'da bilet dağıtımı başlayacak ve maç saatine kadar dağıtım devam edecektir.

DİKKAT EDİLECEK KONULAR

Davetiye bilet almak isteyen kadın taraftarlarımızın nüfus cüzdanı fotokopisi getirmelerine gerek yoktur.

Kadın taraftarlarımıza sarı renkli biletleri hemen teslim edilecektir. Ancak kadın taraftarlarımızın ve yanlarında getirecekleri çocukların nüfus cüzdanlarının ibraz edilmesi gerekmektedir.