HABERLER

29.04.2012

BASKETBOL

Avrupa'da Şampiyonluğa Doğru

Beşiktaş Milangaz, bugün Macaristan'da EuroChallenge Kupası'nda final oynayacak.

Dün oynanan karşılaşmada, ev sahibi Szolnoki Olaj'ı 64-60 mağlup eden ve EuroChallenge Kupası Final Four'da final oynamaya hak kazanan Beşiktaş Milangaz Takımımız, tarihimizde ilk kez bu kadar yakın olduğumuz Avrupa Kupası'nı taraftarlarımızın desteğiyle Beşiktaşımız'a ve ülkemize kazandırmak istiyor.

Karşılıksız sevgisini her fırsatta sergileyen gurbetçi taraftarlarımızın desteğine ihtiyaç duyan siyah-beyazlılarımız, sizlerle birlikte EuroChallenge Kupası'nı kazanmak için mücadele edecek.

Türk Basketbol tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak olan Beşiktaş Milangaz Takımımız, Fransız temsilcisi Elan Chalon ile bugün TSİ 21.30'da Macaristan'ın Debrecen kentinde bulunan Fönix Sports Hall'da karşı karşıya gelecek.

Macaristan'daki Vatandaşlarımızı Debrecen'e Bekliyoruz

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yaşayan vatandaşlarımızı da kara, demir veya havayolu ile kolaylıkla ulaşabilecekleri Debrecen'de yanımızda görmek istiyoruz.

Viyana'dan 3 Saatte Ulaşabilirsiniz

Avusturya'nın başkenti Viyana, vatandaşlarımızın Avrupa'da yoğun olarak yaşadıkları şehirlerden birisidir. Viyana'dan Debrecen'e karayolu ile 3 saatte ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Viyana-Debrecen arası sefer yapan trenler, iki şehir arasında yaklaşık 6 saatlik bir sürede ulaşım fırsatı sunmakta. Bu tren seferleri hakkındaki detaylı bilgiyi aşağıdaki linkten edinebilirsiniz:

https://ticket.oebb.at/bin/jticket.pl

Şampiyonluk Yolunda Desteğinizi Bekliyoruz

Almanya'da Münih, Berlin ve diğer kentlerde yaşayan taraftarlarımız, bu sezon BG Göettingen ve Artland Dragons maçlarında olduğu gibi siyah-beyazlılarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Almanya'da yaşayan taraftarlarımızın bu büyük festivalde, şampiyonluk yolunda bizleri bu kez de yalnız bırakmayacağına eminiz.

Diğer Avrupa ülkelerinde yaşayan taraftarlarımızı da bu yegane fırsatta mutlaka yanımızda görmek istiyoruz.

Final-Four Biletleri

Final maçının biletleri, 27 ve 35 Euro'dan satılmaktadır.

Avrupa'da yaşayan ve Beşiktaş Milangaz Takımımız'a destek vermek isteyen taraftarlarımız biletlerini, maç günü Fönix Sports Hall'da kendileri için açılacak olan özel bilet satış gişesinden temin edebileceklerdir.

Taraftarlarımız, Türkiye Cumhuriyeti pasaportlarını göstererek biletleri alabilmektedir. Bir taraftarımıza en fazla 2 bilet satılacaktır.
Avrupa ülkelerinde yaşayan taraftarlarımızın biletler için önceden rezervasyon yapması faydalı olacaktır.
Rezervasyon için; lukacs@fonixinfo.hu e-posta adresine mesaj atabilirsiniz.