HABERLER

29.03.2012

VOLEYBOL

‘Kazanacağımıza İnanıyorum’

Erkek Voleybol Takımımız’ın Antrenörü Meftun Eren, Bartın Pelenkoğlu maçını kazanacaklarına inandığını söyledi.

Play-off yarı final serisinin ilk maçında Bornova Anadolu Lisesi’ni 3-1 mağlup ederek, güzel bir başlangıç  yapan Erkek Voleybol Takımımız, bugün saat 15.00’de Ankara Başkent Spor Salonu'nda Bartın Pelenkoğlu ile karşılaşacak. Bu önemli mücadele öncesi antrenörümüz Meftun Eren internet sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Güzel bir başlangıç yaptıklarını söyleyen başarılı antrenörümüz, “Bornova Anadolu Lisesi ile zor ama güzel bir maç yaptık. Karşılaşmadan galip ayrılığ play-off yarı final karşılaşmalarını güzel bir başlangıç yaptığımız için mutluyuz. Tüm oyuncularımı tebrik ederim. Tabii ki turnuva maçı olduğu için karşılaşma oldukça zor geçti ama oyuncularım gerekli yerlerde oyuna ağırlıklarını koymasını bildiler. Şimdi önümüzde Bartın Pelenkoğlu karşılaşması var. Hazırlıklarımızı tamamladık ve maç saatini bekliyoruz. Eğer aynı oyunumuzu sahaya yansıtırsak bu karşılaşmayı da kazanacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
Kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür eden Meftun Eren, “Hafta içi ve mesai saati olmasına rağmen, Bornova Anadolu Lisesi karşılaşmasında bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bizim için çok büyük moral oldu. Oynayacağımız iki karşılaşmada da aynı desteği görmek istiyoruz” dedi.