HABERLER

Genel Kurul'da Oy Verme İşlemi Sona Erdi

Derneğimizin Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda oy verme işlemi tamamlandı, oyların sayımına başlandı.

Harbiye'de bulunan İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplatısı'nda açılış konuşmasını yapan Başkan Vekilimiz Yalçın Karadeniz, şunları söyledi:

"Beşiktaşımız'ın 34. başkanını seçmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Katkılarınız için, desteğiniz için, şahsım ve Başkanlık Kurulu arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Böylesine güzel bir günde, böylesine güzel bir salonda, böylesine muhteşem delegasyon önünde seçeceğimiz Beşiktaş başkanımızın, Camiamız ve Türk sporu için hayırlara uğurlara vesile olmasını diliyorum."

Yalçın Karadeniz, Tüzüğümüzün 13. maddesi gereği Genel Kurul'un dirlik ve düzenlik içinde geçmesini teminen bir Başkan, iki Başkan Vekili ve 2 yazmandan müteşekkil Divan Başkanlık Kurulu'nun oluşması gerektiğini belirterek önergelerin sunulmasını istedi.  

Karadeniz, Kongre Divan Başkanlık Kurulu'nun oluşturulması için verilen tek önergeyi oya sundu ve üyelerimizin oyuyla kabul edildi.

Kongre Divan Başkanlığı'na Uluç Gürkan seçilirken, Başkan Yardımcıları olarak Özgür Mert Balcı, Tansu Tozonarıcı, Yazmanlar olarak da Rasim Acar ve Fuzuli Mehmetoğlu görev yaptı.

Kongre Divan Başkanımız Uluç Gürkan'ın konuşmasının ardından, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimiz ve Beşiktaşımız'a verdikleri emeklerle gönüllerimizde yaşattığımız, yitirdiğimiz değerler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

İstiklal Marşı'nın okunmasının takiben oy verme işlemine başlandı.
Üyelerimizin ilgi gösterdiği Genel Kurul'da oy verme işlemi saat 17.00 sıralarında sona erdi.
Kongre Divan Başkanımız Uluç Gürkan, Genel Kurul'da 4623 üyemizin oy kullandığını açıkladı.Oy sayma işlemine başlandı.