HABERLER

23.03.2012

BASKETBOL

Banvit'i Yenmek İstiyoruz

Basketbolcumuz Kartal Özmızrak, Banvit karşılaşmasında savunmanın öne çıkacağı bir maç olacağını söyledi.

Beşiktaş Milangaz Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin 24. haftasında Cumartesi günü saat 17.00’de Beşiktaş Milangaz Arena’da Banvit ile karşılaşacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde genç oyuncumuz Kartal Özmızrak, internet sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Ligdeki sıralama açısında iki takım için de önemli bir karşılaşma olduğunu söyleyen başarılı guardımız Kartal Özmızrak, “Banvit ekibi dirençli ve kaliteli bir kadroya sahip, bunun farkındayız ve buna göre oynayacağız. Ligdeki sıralamada galibiyetin önemi büyük, çekişmeli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Genel olarak savunmanın ön plana çıkacağı bir karşılaşma olacak. İyi savunma ve etkili hücum yaparak karşılaşmadan galip ayrılacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
 
Banvit karşılaşmasında taraftarların desteğini beklediğini belirten Kartal Özmızrak şöyle konuştu: “Takımımızda talihsiz sakatlıklar oldu. Buna rağmen hedeflerimizden ödün vermedik ve her maç daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Evimizde oynayacağımız Banvit karşılaşmasında taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. Onlar salonu doldurduğu zaman daha etkili oynadığımızı düşünüyorum.”