HABERLER

19.03.2012

VOLEYBOL

‘İlk Hedefimize Ulaştık’

Erkek Voleybol Takımımız’ın Kaptanı Hakan Akışık, ilk hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Aroma Erkekler 2. Ligi’ni oynadığı 21 karşılaşmayı da kazanarak namağlup bitirerek, play-off oynayamaya hak kazanan Erkek Voleybol Takımımız’ın Kaptanı Hakan Akışık, internet sitemize açıklamalarda bulundu.
İlk hedeflerine ulaştıklarını söyleyen tecrübeli oyuncumuz, “Sezon başında bu grubu lider ve nağmağlup bitirmeyi kendimize 1. hedef olarak koymuştuk. Şu anda bunu başarmış durumdayız. 2. hedefimiz play-off’u da namağlup olarak bitirmek ve Beşiktaşımız'ı hakettiği yerlere çıkarmak. Oynadığımız 21 karşılaşmada tabii ki bizi zorlayan ekipler oldu ancak sezon öncesi koyduğumuz yenilmezlik hedefi doğrultusunda tüm maçlarımızı kazandık. Genç bir kadro yapısına sahibiz ve gerçekten çok yetenekli genç arkadaşlarım var. Saha içinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar” diye konuştu.
2. hedefleri için daha çok çalışmaları gerektiğini belirten başarılı oyuncumuz, “Play-off’da çok güçlü rakipler ile karşılaşacağız. Hedefimize ulaşmak için bundan sonra daha da çok çalışmalıyız. Genç kadromuz güçlü rakipler karşısında dezavantaj gibi gözükse de, aslında bizim için bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Çünkü takım olarak kazanmaya alıştık ve sahada tek düşüncemiz galip gelmek. Çok iyi çalışıp play-off’ları da namağlup bitirmek istiyoruz” şeklinde konuşurken, son olarak da taraftarlarımıza şunları söyledi: “Bugüne kadar taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadılar onlara çok teşekkür ederiz. Onlara güzel maçlar izlettiğimizi düşünüyorum. Asıl desteğe bundan sonra ihtiyacımız var. Play-off’larda onların desteğine çok ihtiyacımız olacak.”