HABERLER

Kulübümüzden Açıklama

Kulübümüzün, bugün çeşitli internet sitelerinde yer alan asılsız haberlerle ilgili açıklamasıdır:

Bugün çeşitli internet sitelerinde “Beşiktaş’ta büyük skandal” şeklinde ve benzer başlıklarla çeşitli yazı/haberler yer almış olup, anılan yazı/haberlerde BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nde Kulübümüz adına kayıtlı elektrik ve su faturalarının ödenmediği, bu nedenle tesisin elektrik ve suyunun kesildiği iddia edilmektedir. Söz konusu yazı/haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Kulübümüz, maliki olduğu BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'ndeki işyerlerini kiraya vermiş olup, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nde işletmesini yaptığı herhangi bir işyerine sahip değildir. Bu nedenle BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nde Kulübümüz adına tesis edilmiş herhangi bir elektrik, su, doğalgaz gibi aboneliği bulunmamaktadır.

Kulübümüz, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'ndeki işyerlerini kiraya verirken kiracılar ile yaptığı kontratlarda işyerlerine yönelik su, elektrik, doğalgaz gibi aboneliklerin kiracılar tarafından ilgili idarelerle yapılacak sözleşmelerle kendi adlarına alacakları kararlaştırılmıştır. Anılan yazı/habere konu olay ise, ofis bloğu kiracısı tarafından ilgili faturaları ödememesinden kaynaklanmış olup, olayın Kulübümüzle herhangi bir ilgisi yoktur.

Kulübümüzü ve camiamızı rencide edecek, kamuoyunda yanlış intibalar bırakacak ve Kulübümüze zarar verici mahiyetteki bu tür gerçeğe aykırı yazı/haberlerin yer aldığı internet siteleri hakkında, mali ve cezai her türlü hukuksal yola başvuru haklarımız saklı kalmak kaydıyla kamuoyunun bilgisine sunarız.

Beşiktaş JK