HABERLER

07.03.2012

VOLEYBOL

‘Galibiyet İle Dönmek İstiyoruz’

Bayan Voleybolcularımız Tuğçe Ergenç ve Gizem Giraygil, Ankaragücü maçını kazanmak istediklerini söylediler.

Bayan Voleybol Takımımız, Aramo Bayanlar 1. Ligi’nin 20. haftasında bugün saat 17.00’de Başkent Spor Salonu’un da MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.
 
Bu önemli mücadele öncesinde başarılı oyuncularımız Gizem Giraygil ve Tuğçe Ergenç internet sitemize açıklamalarda bulundular. MKE Ankaragücü maçını çıkış maçı olarak gördüklerini belirten genç oyuncumuz Tuğçe Ergenç, “Fenerbahçe karşılaşmasında mağlup olmamıza rağmen iyi bir oyun ortaya koyduk. MKE Ankaragücü maçında da bu oyunumuzu sürdürüp galip gelmek istiyoruz. Rakibimiz genç ve mücadeleci bir kadroya sahip ama biz galibiyet ile evimize dönmek istiyoruz. Play-off için mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma, çıkış maçımızın olacağını düşünüyorum. Ankara’da çok taraftarımız olduğunu biliyorum. Maçımızda onları salonda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Yıldız pasörümüz Gizem Giraygil ise, “Artık son haftalara giriyoruz. Play-off hedefimiz devam ediyor ve bu hedef doğrultusunda bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmamız gerekiyor. MKE Ankaragücü genç ve mücadeleci bir takım. Her maç ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Eski takımıma karşı oynayacağım, benim için ayrı bir önem taşıyor. Sezon ortasında gelmeme rağmen Beşiktaş’a çok çabuk alıştım. Kalan maçlarımızda gerekli puanları toplayıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Ankara'daki taraftarlarımızı MKE Ankaragücü karşısında bizi desteklemeye bekliyoruz” dedi.