HABERLER

25.02.2012

VOLEYBOL

Vakıfbank T.T.:3 Beşiktaş:0

Bayan Voleybol Takımımız, Vakıfbank Türk Telekom’a 3-0 mağlup oldu.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ekibimiz, Yeliz, Sinem, Duygu, Maiko, Gizem, Olena, Pınar (L) altısı ile çıktı.
 
Karşılaşmanın ilk seti iki takımında karşılıklı kazandıkları sayılar ile başladı. İlk teknik molaya Vakıfbank Türk Telekom 8-6 önde girdi. Moladan sonra etkili hücumlar yapamayan siyah-beyazlılarımız 2. teknik molayı da 16-10 geride tamamladı. Manşetlerde kötü bir performans sergileyen ekibimiz, ilk seti 25-15 kaybetti.
 
2. sete ilk sayıyı alarak başlayan siyah-beyazlılarımız, bloklarda başarılı olmadı ve ilk teknik molaya 8-5, 2. teknik molaya da 16-13 mağlup girdi. Setin son bölümünde rakibini zorlayan ve iyi bir oyun ortaya koyan siyah-beyazlılarımız, farkı bir ara 1 sayıya kadar indirmesine rağmen son hücumlarda etkili olmadı ve rakibimiz bu bölümü 25-21 önde tamamlayarak 2-0 öne geçti.
 
Karşılaşmanın son setine iyi başlayan siyah-beyazlılarımız ilk hücumlarda etkili oldu ve 4-1’lik bir üstünlük sağladı. Smaclarda ve bloklarda etkisiz kalan ekibimiz, iki teknik molayı da mağlup tamamladı. Son bölümlerde oyundan düşen takımımız, seti 25-13, maçı da 3-0 kaybetti.