HABERLER

18.02.2012

VOLEYBOL

Beşiktaş:0 Galatasaray:3

Bayan Voleybol Takımımız, Galatasaray’a 3-0 mağlup oldu.

Beşiktaş Milangaz Arena’da oynanan karşılaşmaya ekibimiz, Sinem, Duygu, Maiko, Tania, Yeliz, Cansu, Pınar (L) ilk altısı ile başladı.
Karşılıklı sayılar ile başlayan 1. setin ilk teknik molasına ekibimiz, 8-5 geride girdi. Rakibinin etkili hücumlarına karşılık  veremeyen siyah-beyazlılarımız, skor farkını kapatamadı ve 2. teknik molaya 16-12 geride girdi. Moladan sonra da rakibine üstünlük kurmayı başaramayan ekibimiz ilk seti 25-17 kaybetti ve skor 1-0 oldu.
2. sete kötü bir başlangıç yapan ekibimiz, ilk teknik molaya 8-3 geride girdi. Etkili hücum yapamayan ve manşetlerde sorun yaşayan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya da 16-8 geride girdi. Kötü oynadığı bu seti ekibimiz 25-15 kaybetti ve skor 2-0 oldu.
Karşılaşmanın son seti karşılıklı alınan sayılar ile başladı. Diğer setlere oranla daha etkili oynayan siyah-beyazlılarımız, 1. teknik molaya 8-6 geride girdi. Moladan sonra etkili oyununu devam ettiremeyen ekibimiz, manşetlerde ve servislerde hata yapmaya devam edince, 2. teknik molaya da 16-10 geride girdi. Ekibimiz kötü oynadığı bu seti de 25-13 kaybederek karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmayı oyuncumuz Maiko için gelen çok sayıda Japonya’lı seyirci izledi.