HABERLER

Beşiktaş Dijital Dergisi Tüm Tablet PC'lerde

Beşiktaş Dijital Dergisi'nin iPad versiyonundan sonra, şimdi de android yazılımlı tablet pc'ler için uygulama hazırlandı.

Denizbank'ın sponsorluğunda 2011 yılı Ağustos ayında Beşiktaş Dergisi'nin iPad versiyonunu taraftalarımız ile buluşturan Kulübümüz, şimdi de Portal Grup'un katkılarıyla android yazılımlı tablet pc'ler için uygulama geliştirerek yayına sundu.

Böylelikle iPad ve Android yazılımlı tablet pc sahibi taraftarlarımız, hangi model ve marka olursa olsun Beşiktaş Dijital Dergisi'ni okuma fırsatı elde etmiş oldu.

Bu ay itibariyle iPad dijital dergimizin 7. sayısını gururla sunarken, android yazılımlı tablet pc sahibi taraftarlarımız için de Beşiktaş Dijital Dergisi'nin Ocak 2012 test sürümü ile Şubat 2012 sayısını gururla sunarız.

Video görüntüleri, marşlar ve fotoğraf galerileri ile Türkiye'nin en kaliteli dijital dergisini dünyadaki tüm Beşiktaşlılar, App Store'dan ve Android Market'ten indirerek okuyabilir, videoları izleyebilir.

NASIL İNDİRECEKSİNİZ?

iPad tablet pc sahibi taraftarlarımız App Store'da, Android yazılımlı tablet pc sahibi taraftarımız Andorid Market'te "Beşiktaş Dergi, BJK Dergi, Beşiktaş Dergisi" gibi isimlerle uygulamayı aratıp tablet pc'lerine indirerek dijital dergimize ulaşabilir.

Henüz Beşiktaş Dijital Dergisi ile tanışmamış olan Beşiktaşlılar, multimedya ile zenginleştirilmiş dergimizi çok beğeneceksiniz.

Beşiktaş Dijital Dergisi'ni ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz.
 
Not: iPad'inizden dergimizi incelemek için lütfen tıklayınız...
Android tablet pc kullanıcıları dergimizi incelemek için lütfen tıklayınız...