HABERLER

22.01.2012

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 - İnegöl Bld.:0

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 14. haftasında İnegöl Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş Milangaz Arena’da oynanan karşılaşmaya ekibimiz Ahmet, Aydın, Rıdvan, Yasin, Demirhan, Berkan, Mustafa(L) ilk altısı ile çıktı.
 
Karşılaşmanın ilk setine tutuk başlayan siyah-beyazlılarımız, rakibinin hücumlarına karşılık veremedi ve ilk teknik molaya 8-4 geride girdi. İnegöl Belediyesi'nin hücumlarında etkili savunma yapamayan takımımız, hücumda da istediği performansı sergileyemedi ve 2. teknik molaya 16-12 geride girdi. Moladan sonra toparlanan ekibimiz, hücumda ve savunmada etkili bir performans sergileyerek rakibini yakalamayı başardı. Set sonlarına doğru skor üstünlüğünü eline alan siyah-beyazlılarımız, ilk seti 25-23 önde bitirmeyi başardı.
 
2. setin başlarında basit hatalar ile rakibinin sayı kazanmasına engel olamayan ekibimiz, ilk teknik molaya 8-6 geride girdi. Savunmada yaptığı hatalar ile rakibine sayı vermeye devam eden siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya da 16-13 geride girdi. Setin devamında toparlanan ve üst üste sayılar üreten takımımız, rakibi ile arasındaki skor farkını eritmeyi başardı. Son bölümde etkili hücum ve başarılı bir savunma yapan siyah-beyazlılarımız, bu seti de 25-23 kazandı ve skoru 2-0'a taşıdı.
 
Karşılaşmanın son setine etkili başlayan siyah-beyazlılarımız, ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Etkili oyununu moladan sonrada devam ettiren ekibimiz, aradaki farkı açtı ve 2. teknik molaya 16-8 önde girmeyi başardı. Moladan sonra üstün oyununu sürdüren takımımız, rakibinin farkı eritme çabalarını sonuçsuz bıraktı. Hücumlardaki etkili performansını setin sonlarında da devam ettiren siyah-beyazlılarımız, seti 25-16, karşılaşmayıda 3-0 kazanarak ligdeki 14. galibiyetini aldı.