HABERLER

20.01.2012

HENTBOL

Beşiktaş:29 Beşparmak:27

Hentbol Takımımız, Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında karşılaştığı Beşparmak’ı 29-27 yenerek yarı finale yükseldi.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; İbrahim Demir, Oğuzhan Büyük, Okan Yalçıner, Viktor Ladyko, Ramazan Döne, Ercan Aşıkoğlu ve Tolga Özbahar yedilisi ile çıktı.
Karşılaşma, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı. Siyah-beyazlılarımız, oyuna ilk maçta elde ettiği beş farklı galibiyetin verdiği avantajla dengede başladı. Karşılıklı ataklarla geçilen ilk on dakikanın ardından rakibinin üzerinde baskısını arttıran takımımız, arka arkaya bulduğu gollerle farkı 5 sayıya kadar çıkardı. Devrenin son dakikalarında rakibinin ataklarına sert savunmayla karşılık veren siyah-beyazlılarımız, soyunma odasına 18-15 önde gitti.
Hentbol Takımımız, ikinci yarı savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koydu ve rakibinden çaldığı topları gole çevirerek skor üstünlüğünü korudu. Oyunun son dakikalarında rahat bir oyun ortaya koyan ekibimiz, rakibine öne geçme fırsatı tanımadı ve mücadeleden 29-27 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.