HABERLER

08.01.2012

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Tofaş:0

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımımız, 12. hafta karşılaşmasında Tofaş’ı 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş Milangaz Arena’da oynanan karşılaşmaya ekibimiz, İzzet, Yasin, Rıdvan, Berkan, Hakan, Ahmet, Tayfun(L) ilk altısı ile çıktı.
İlk sete kontrollü başlayan ve üstü üste sayılar bulan siyah-beyazlılarımız, 1. teknik molaya 8-5 önde girdi. Servis atışlarından bulduğu sayılar ile farkı açan ve oyun kontrolünü eline alan ekibimiz, 2. teknik molaya 16-12 önde girdiği bu seti 25-17 galip tamamladı.
2. sette rakibinin hücumlarına karşılık vermekte zorlanan ekibimiz, ilk teknik molaya 8-6 geride girdi. Moladan sonra toparlanan ve oyun kontrolünü tekrar eline alana siyah-beyazlılarımız, üst üste bulduğu sayılar ile 2. teknik molaya 16-13 önde girmeyi başardı. Setin devamında kontrolü hiç bırakmayan ekibimiz, bu seti de 25-18 kazanarak skoru 2-0 yaptı.
Karşılaşmanın son setinde de üstünlüğünü sürdüren siyah-beyazlılarımız, ilk teknik molaya 8-5 önde girmeyi başardı. Rakibine farkı eritme fırsatı vermeyen ekibimiz, 2. teknik molaya da 16-13 galip girdi. Skor ve oyun üstünlüğünü set sonuna kadar taşıyan ekibimiz, son seti de 25-16 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Takımımız, ligde oynadığı 12. karşılaşmasınıda kazanarak liderliğini sürdürdü. Karşılaşmayı Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Necip Sever’de takip etti.