HABERLER

05.01.2012

VOLEYBOL

'2. Yarıya Güzel Başlamak İstiyoruz'

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımımız’ın Antrenörü Meftun Eren, taraftarımızın desteğini beklediklerini söyledi.

Ligin 2. yarısının ilk maçında Pazar günü Beşiktaş Milangaz Arena’da Tofaş ile karşılaşacak olan Erkek Voleybol Takımımız’ın Antrenörü Meftun Eren, mücadele öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu.
İlk yarıyı güzel bitirdiklerini söyleyen Meftun Eren, “İlk yarıyı istediğimiz gibi güzel bir şekilde bitirdik. Pazar günü Tofaş ile 2. yarının ilk maçına çıkacağız. Tofaş maçını kazanıp 2. yarıya da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Son günlerde takım içinde talihsiz sakatlıklar oldu. Orçun parmağından ameliyat oldu. Ondan uzun bir süre yararlanamayacağız. Onur’un dün gözüne top geldi, büyük ihtimalel Onur’u bu hafta dinlendireceğiz. Yasin mide zehirlenmesi geçirdi. Onun durumu maç günü netlik kazanacak. Ama ne olursa olsun Tofaş maçını kazanıp serimizi devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.
Taraftarlarımıza da çağrıda bulunan başarılı antrenörümüz, “ Salona gelerek bize destek verenlere çok teşekkür ederim, takım olarak trübünlerin daha dolu olmasını istiyoruz. Güzel oyun ile galibiyetler alıyoruz, sevincimizi taraftarlarımız ile paylaşmak için onları maçlarımıza bekliyorum” şeklinde konuştu.