HABERLER

07.01.2012

BASKETBOL

Beşiktaş Milangaz Desteğinizi Bekliyor

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, bugün Trabzonspor'u Milangaz Arena'da konuk edecek.

Ligin 14. haftasında Trabzonspor'u bugün (7 Ocak Cumartesi) saat 15.00'te Beşiktaş Milangaz Arena'da ağırlayacak olan takımımız, yeni yıldaki ilk iç saha maçından galibiyetle ayrılarak Tofaş mağlubiyetinin yaralarını sarmayı amaçlıyor.
 
Takımımız, bu zorlu karşılaşmadan 3 gün sonra ise FIBA EuroChallenge Kupası 2. turu K Grubu ilk maçında Çek Cumhuriyeti'nden BK Pardubice ile yine Milangaz Arena'da karşı karşıya gelecek. 10 Ocak Salı günü oynanacak olan bu mücadele saat 20.00'de başlayacak.
Ligde ve Avrupa'da hedeflerine ulaşmak için özverili mücadelesine devam edecek olan siyah-beyazlılarımıza destek olmak üzere tüm taraftarlarımızı her iki zorlu maçta da Milangaz Arena'ya bekliyoruz.

Beşiktaş Milangaz - Trabzonspor biletlerini salon gişesinden alabilirsiniz
Beşiktaş Milangaz BK Pardubice maçı biletleri ise Biletix'te satışta. Biletlerinizi Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilirsiniz.

Beşiktaş Milangaz - BK Pardubice maçına internetten bilet almak için lütfen tıklayınız.

Bilet fiyatları şöyledir:

Pota Arkaları: 10 TL
Protokol Karşısı: 15 TL
Bench Arkası : 25 TL
Protokol: 75 TL

SERVİS HİZMETİ VERİLECEK

Karşılaşma için Beşiktaş Belediyesi'ne ait servis araçları 13.30, 14.00 ve 14.30 saatlerinde Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'ndan Milangaz Arena'ya seferler düzenleyecek.

Ayrıca saat 14.05'te, Şişli Merkez durağından geçen ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B no'lu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle, Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra, Levent Metro durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.
Ayrıca maç bitiminde İETT'nin 58 A no'lu otobüsü salonumuzun yakınındaki Basın Sitesi durağından 16.50 hareketle Beşiktaş'a gidecektir.