HABERLER

02.01.2012

BASKETBOL

Hedef Maçlarımızdan Birine Çıkıyoruz

Kadın Basketbol Takımımız’ın Yardımcı Antrenörü Ömer Petorak, her karşılaşmanın önemli olduğunu söyledi.

Ligde 11. haftayı galibiyetle kapatan Kadın Basketbol Takımımız’ın Yardımcı Antrenörü Ömer Petorak, Antakya Belediyesi karşılaşması öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu.
İstanbul Üniversitesi galibiyetinin öneminin artması için Antakya Belediyesi maçından da galip ayrılmalarının gerektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “İstanbul Üniversitesi karşılaşması bizim için önemliydi ve galip geldik. Bu galibiyet morallerimizi yükseltti. Aldığımız puanların önemini kaybetmemesi için Antakya Belediyesi mücadelesini de kazanmamız lazım. Geçen hafta karşılaşmayı 10 oyuncuyla bitirdik. En az süre alanda oyuncumuz 8 dakika oynadı. Bu da bizim maçın son dakikalarında dinç kalmamızı sağladı. Bazı sakatlıklarımız vardı ve tam hazır olmadan İstanbul Üniversitesi maçına çıktık. Sakatlıklarımızın bazıları halen devam ediyor ama bunu bahane haline getirmiyoruz. Çünkü kazanmak zorundayız. Rakibimizin çok iyi ve hızlı kısa oyuncuları var. Ayrıca yüksek şut yüzdesi ile oynuyorlar. Rakibimizin kaliteli bir oyun yapısının olduğunun farkındayız. Bunlara iyi hazırlandık ve önlemlerimiz aldık. Salondan galip ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.
Ligde her maçın kendileri için hedef karşılaşması olduğunu söyleyen Ömer Petorak, “Şu anda şöyle bir hedefimiz var dememiz mümkün değil. Önümüzdeki her maçtan galibiyetle ayrılarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.