HABERLER

29.11.2011

BASKETBOL

Ergin Ataman’ın Açıklaması

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız’ın Antrenörü Ergin Ataman, ZZ Leiden maçında iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Ataman, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, kupada en kritik ve en zor maça çıktıklarını belirterek, ''Hafta sonunda bir şok yaşadık. Ani biten lokavt sonrası iki oyuncumuzu kaybettik. Bu kadar kısa süre içinde oyuncu takviyesi yapmak imkansızdı'' dedi.

Bunların üzerine Zoran Erceg'in de zehirlenmesinin kendilerini sıkıntıya soktuğunu kaydeden Ergin Ataman, ''İyi basketbol oynamamamıza rağmen, iyi mücadele ettik. Kenardan gelen oyuncular katkı verdiler. Can Akın sorumluluk aldı. Mehmet Yağmur en kritik anlarda takımı ateşledi. Ersin Dağlı, 40 dakika mücadele etti, skor ve ribaunt katkısı yaptı. Takımı gönülden kutluyorum. Bu zor maçı kazanarak, gruptan çıkmayı garantiledik'' diye konuştu.

Can Akın: ''Williams ve Semih'e hediye ediyoruz''

Siyah-beyazlılarımızın başarılı oyun kurucusu Can Akın ise galibiyeti Deron Williams ile Semih Erden'e hediye ettiklerini dile getirdi.

Can Akın, çok önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını vurgulayarak, ''Kazanmamız halinde çıkmayı garantiliyorduk. Williams, Semih ve Erceg'in olmadığı maçta herkes elini taşın altına soktu'' dedi.