HABERLER

28.11.2011

BASKETBOL

'Önemli Bir Maça Çıkacağız'

Beşiktaş Milangaz Takımımız’ın Başantrenörü Ergin Ataman, ZZ Leiden maçının önemine değindi.

Euro Challenge Kupası’nda oynadığı üç maçı da kazanarak yenilmezliğini sürdüren Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Salı günü saat 20.00’de Beşiktaş Milangaz Arena’da ZZ Leiden ile karşılaşacak.
Bu önemli karşılaşma öncesi Ergin Ataman internet sitemize açıklamalarda bulundu. Önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen tecrübeli antrenörümüz, “Yarın akşam zor ve önemli bir maça çıkacağız. İlk maçta rakibimiz deplasmanda farklı yendik fakat o zaman ki kadromuz ile yarın akşam sahaya çıkacak kadro arasında farklılıklar olacak. Deron Williams ve Semih Erden gibi önemli iki oyuncumuzu kullanayamacağız. Rakip takımda geçen hafta grubun diğer bir takımı Göttingen’i mağlup etti. İlk maça oranla daha hazırlar. Mevcut oyuncu kadromuz ile ZZ Leiden takımını yenecek güçteyiz. Rakibimizi yenerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Lokavtın bitmesi ile Nba’ye dönecek olan Deron Williams ve Semih Erden’den sonra takıma yapılacak takviyeler hakkında da konuşan Ergin Ataman, “İki önemli oyuncumuzu malesef kaybettik. Şu anda bir transfer yapmadık ama acil olarak pota altına bir kaç gün içinde bir oyuncu transferi yapacağız. İkinci transferimizde guard pozisyonuna olacak. Bu pozisyon içinde kaliteli bir oyuncu arıyoruz, en kısa sürede bu transferide bitirmek istiyoruz” diye belirtti.