HABERLER

Galatasaray:74 - Beşiktaş:68

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, ligin 2.haftasında karşılaştığı Galatasaray’a 74-68 mağlup oldu.

Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Cem Gezinci, Bülent Yılmaz, Deniz Acar, Kaan Dalay ve Ali Alu beşi ile başladı.
 
Maça hızlı başlayan siyah-beyazlılarımız, 5 dakika boyunca rakibine sayı atma şansı vermezken 6 sayı üretti. Başarılı oyununu periyot boyunca sürdüren  Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, ilk periyotu 12-16 üstün tamamladı. İkinci periyotta ev sahibi Galatasaray daha etkili bir oyun ortaya koydu ve skor üstünlüğünü ele geçirdi. Siyah-beyazlılarımız istediği sayıları bulamayınca mücadelenin ilk yarısı 34-30 Galatasaray üstünlüğüyle bitti.
 
Üçüncü periyota skor üstünlüğünü tekrar ele geçirmek için çıkan siyah-beyazlılarımız, karşılıklı ataklarla geçen periyotta ribaundlarda başarılı olamadı ve periyot 56-48 ev sahibi takım lehine sonuçlandı.Dördüncü periyotta Tekerlekli Sanldalye Basketbol Takımımız hücumdaki başarısını savunmada gösteremedi. Rakibin pota altından sayılar bulmasına engel olamayan siyah-beyazlılarımız, çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçtan 74-68 mağlup ayrıldı.