HABERLER

Kulübümüz'den Açıklama

Sabah gazetesinde yer alan asılsız haber ile ilgili Kulübümüz'ün açıklamasıdır:

Bugün Sabah gazetesinin spor sayfasında Kulübümüz'ün mali durumu ile ilgili yanlış, hayali ve maksatlı haber, spor kamuoyunun da takip ettiği üzere tarafımızdan ve bizzat Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Sayın İlhan Cavcav tarafından yalanlanmıştır.

Kulübümüz'ün, Türk futbolunun içinde bulunduğu ekonomik sorun ve zorluklar sebebiyle mali yükümlülüklerini büyük fedakârlıklarla yerine getirmekte olduğunu, her türlü çabayı gösterdiği konusunda camiamızın emin ve müsterih olmasını isteriz.

Türk sporunu yakinen takip eden gazetelerin spor servislerinin çok iyi bildikleri gibi, bu ekonomik sorunlar Türk sporunda aşağı yukarı her kulüpte yaşanmaktadır ve yaşanması çok da doğaldır.

Ancak Sabah gazetesi spor servisinde olduğu gibi, spor servislerinin kulüplerin yaklaşan Mali veya Seçimli Genel Kurul Toplantılarına maksatlı, art niyetli olarak müdahil ve aracı olmamaları yönündeki dilek ve temennimizi bu vesile ile tekrar dile getirip, kamuoyunun bu tür aldatıcı haberlere rağbet etmemesini saygılarımızla rica ederiz.

Ayrıca çeklerin bankaya ibraz edilerek karşılıksız işlem görmediğini, aşağıda çeklerimizin arkasına bakarak görebilirsiniz.

Beşiktaş JK