HABERLER

20.11.2011

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş’a Yeni Kartal Heykeli

Beşiktaş İlçesi'ndeki yeni Kartal heykelinin açılışı gerçekleştirildi.

Sinanpaşa Meydanı'nda gerçekleştirilen açılış törenine, İkinci Başkanımız Metin Keçeli, Muhasip Üye ve Asbaşkanımız Engin  Baltacı, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Orhan Saka ve taraftarlarımız katıldı.

Törende konuşan İkinci Başkanımız Metin Keçeli, Beşiktaş semtinde doğup büyüyen Beşiktaş'ın heykellerle ve simgelerle anıldığını belirterek, ''Türkiye'nin en güzel semtinde, en güzel insanların kurduğu Beşiktaş simgelerle anılır. Çok güzel bir simgemiz var. Dünyanın neresine giderseniz gidin 'kartal' Beşiktaş ile anılmaktadır. Kartal heykeli tüm İstanbul'un göreceği yerde. Bunu sağlayan Beşiktaş Belediyesi Başkanı ve vazgeçilmez üyemiz İsmail Ünal'a Beşiktaş Jimnastik Kulübü adına teşekkür ediyorum. İnşallah böyle güzel ve coşkulu günlerde yine bir arada oluruz'' diye konuştu.
Bu arada Metin Keçeli, taraftarlarımızın Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu lehine yaptığı tezahürat üzerine, ''Sizlerle aynı duyguyu paylaşıyorum'' ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Belediyesi Başkanı İsmail Ünal ise siyah-beyazlı taraftarımızın güzel şeyler yaptığını vurgulayarak, ''Beşiktaş'ı kültür, sanat, eğitim ve sporla yönetiyoruz. Kartal heykeli yıllar önce çarşı meydanındaydı. Oradan kaldırıldı. Bugün bu heykeli yine hep beraber Beşiktaş'ın göbeğine dikiyoruz'' dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek heykelin açılışı gerçekleştirildi.