HABERLER

Siyah-Beyazlılarımız Rahat Kazandı

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Süper Lig’in ilk haftasında Şanlıurfa Engelliler’i 95-49 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Bülent Yılmaz, Kaan Dalay, Ali Alu, Cem Gezinci, Deniz Acar beşi ile başladı.
Ekibimiz Deniz Acar ile ilk sayısını bulduktan sonra taraftarlarımızın da desteğini arkasını alarak hızla farkı açmaya başladı ve ilk periyotun bitimine beş dakika kala farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Etkili oyununu periyot boyunca sürdüren siyah-beyazlılarımız ilk periyotu 23-9 önde geçti. 2.periyotta başarılı defans oyunuyla farkın kapanmasını önleyen siyah-beyazlılarımız, hızlı hücumlarla farkı 15 sayıya kadar çıkardı. İlk yarısı 44-26 üstünlüğümüzle biten maçta Bülent Yılmaz 19 sayıyla en skorer oyuncumuz oldu.
Mücadelenin 3.periyotunda siyah-beyazlılarımız pota altından bulduğu sayılarla üstünlüğünü sürdürdü. Savunmada dirençli oyunuyla konuk ekibi potaya yaklaştırmayan ekibimiz çaldığı topları hücumda başarılı bir şekilde kullanarak farkı açan sayıları buldu ve 3. periyot 69-36 bitti. 4.periyotta da başarılı oyununu sürdüren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, arka arkaya bulduğu sayılarla skor ve oyun hakimiyetini sürdürerek farkı 50 sayıya kadar çıkardı. Siyah-beyazlılarımız baştan sona üstün götürdüğü maçta Şanlıurfa Engelliler’i 95-49 mağlup etti. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’da Bülent Yılmaz attığı 29 sayıyla en skorer oyuncu oldu.