HABERLER

19.11.2011

HENTBOL

Hentbol Takımımız Namağlup Devam Ediyor

Hentbol Takımımız, Süper Lig’in 6. haftasında karşılaştığı Ankara İl Özel İdare’yi 36-25 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya takımımız; İbrahim Demir, Oğuzhan Büyük, Vladimir Zelic, Viktor Ladyko, Ozan Arifoğlu, Ercan Aşıkoğlu ve Tolga Özbahar yedilisi ile başladı.
Maçta ilk hücum şansını konuk ekip kullandı ama Kalecimiz İbrahim Demir güzel bir refleksle topun ağlara gitmesini önledi. Siyah-beyazlılarımızın ilk golü Vladimir Zelic’ten geldi. Yaptığımız hızlı hücumda kaleciyle karşı karşıya kalan Zelic rahat bir şekilde topu ağlara göndererek, ekibimizi öne geçiren golü attı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı boyunca skor üstünlüğünü hep elinde bulunduran ekibimiz ilk yarının son bölümünde rakibinin gollerine engel olamayınca fark 5 sayıya kadar düştü. İlk yarısı 20-15 siyah-beyazlılarımızın üstünlüğüyle biten mücadelede Oğuzhan Büyük ve Ercan Aşıkoğlu başarılı oyunları ile taraftarlarımızdan alkış topladılar.
İkinci yarıda Ankara İl Özel İdare farkı kapatmak için baskılı bir oyun ortaya koymasına rağmen hızlı hücum fırsatlarını iyi değerlendiren ekibimiz, farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Oyunu rakip sahada oynadığımızda Ozan Arifoğlu ve Ramazan Döne kale sahasına inerek goller bulurken hızlı hücumlarda da Oğuzhan Büyük ve Ercan Aşıkoğlu ikilisi farkı açan golleri attı. Oyunun son bölümünde defansta başarılı bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, farkın azalmasını önledi. Altyapıdan yetişen oyuncumuz Ata Özkar’ın attığı gollerle göz doldurduğu maçtan Hentbol Takımımız, 36-25 galip ayrıldı.